Nebeské snoubení vín a pokrmů

V novém hotelu Vinum Coeli (vinařské nebe) jsme pro Vás připravili několik nových menu, ve kterých snoubíme originální pokrmy s vynikajícími víny.
Hotel Vinum Coeli vznikl citlivou rekonstrukcí domu ze 14 století na náměstí v Dolních Kounicích. Historie tu tak dýchá z každého koutu.
V exkluzivním prostředí historického sklepení na Vás čeká menu postavené z receptů Branko Černého, které vycházejí v knihách „O kráse snoubení vín a pokrmů“. Většina z nich je z připravovaného třetího pokračování, tedy zcela nové, neokoukané a překvapující.
Pokrmy pro vás vaří šéfkuchař Josef Dufek, člen reprezentačního týmu kuchařů ČR a několikanásobný finalista soutěže Kuchař roku. Každý z pokrmů je tak uměleckým dílem...
Večer provází autor receptů osobně. Během 120 - 150 minut se tak přenesete do jiného světa, do světa zážitků, neobvyklých gastronomických kombinací a skvělých vín…
K jednotlivým chodům menu jsou podávána speciálně vybraná vína, která s vybraným pokrmem tvoří dokonalou harmonii. Mezi jednotlivými pokrmy podáváme sklenku vína, aby měli hosté chvilku času na relaxaci...
Před vaší slavnostní večeří doporučujeme sejít do sklepní rotundy a ochutnat tu několik dolnokounických vín. Není lepšího aperitivu.
Po večeři se můžete s přáteli či kolegy přesunout do prostor bowlingu a přidat tak v večeru kousek aktivní zábavy. Pokud raději vnímáte jemné vinné nuance, je vám k dispozici jhotelová vinárna se skvěle zásobenou vinotékou. Dáváte-li přednost soukromí, pak můžete zajít s menší společností a lahví sektu do whirpoolu ...
Nabídku jednotlivých menu najdete zde: