Klášterní rozpustilé menu - exoticky nasládlé
V exkluzivním prostředí historického sklepení na Vás čeká menu postavené z receptů Branko Černého, které vycházejí v knihách „O kráse snoubení vín a pokrmů“. Většina z nich je z připravovaného třetího pokračování, tedy zcela nové, neokoukané a překvapující.
Večer provází autor receptů osobně. Během přibližně 120 minut se tak přenesete do jiného světa, do světa zážitků, neobvyklých gastronomických kombinací a skvělých vín…
![]() |
Pórkový krém Díky kvalitnímu sýru Brie neuvěřitelně hebká, vláčná a sametová ...... více Asijský mish mash Kdo neochutnal, neuvěří. Zcela nesourodé suroviny vytvářejí fantastický výsledný dojem.... více |
![]() |
![]() |
Kachní prsíčka v karamelovo-vinné omáčce Málo co je tak dráždivé a vzrušující jako kachní prsíčka v elegantní omáčce ...... více Karamelová panenka na smetaně Vzpomínáte na svíčkovou pečeni od babičky? Vyzkoušejte novou verzi. Z panenky a ještě v karamelu!... více |
![]() |
![]() |
Mátové palačinky To tu ještě nebylo! Mentolové palačinky s výraznou višňovou náplní zalité hebounkým krémem.... více |