Jarní speciální víkend - pátek 18. 4. 2008


















18:00 hod – Z každého menu kousek
speciální šestichodové menu, ve kterém můžete ochutnat průřez třemi hlavními menu.

Znovín de Lux Claret Brut

PIKANTNÍ ŠPENÁTOVO-SÝROVÁ POLÉVKA. Kombinace
špenátu a sýra s modrou plísní, to vše v krému s vlašskými ořechy.
Sauvignon 2007 pozdní sběr, panenský, „Malý vinař“

Semilon 2007 moravské zemské, Havraníky, „Malý vinař“

THAJSKÉ SMAŽENÉ NUDLE PAD THAI. Thajské národní jídlo se vaří v řadě variant, vyzkoušejte tu naši. Pikantní!
Kerner 2007 výběr z hroznů, Hnanice, „Malý vinař“

Ryzlink rýnský 2005 pozdní sběr, Šobes

JEHNĚČÍ KULIČKY. Kuličky z jehněčího mletého masa a
čerstvých bylinek podávané na tortile s pikantní omáčkou.
Irsai Oliver 2007 jakostní, Vrbovec

Rulandské bílé 2007 pozdní sběr, Šobes

CELEROVÉ KOTLETY. Čerstvé a libové kotlety proložené
aromatickou zeleninou, podávané s bramborovým salátem.
Sauvignon 2006 pozdní sběr „Malý vinař“

Frankovka 2004 jakostní „Malý vinař“

SRNČÍ POCHOUTKA. Srnčí kýta, domácí uzené, kořenová pečená zelenina ve smetanovém hávu s bramborovými knedlíčky.
Rulandské modré 2003 výběr z hroznů „Malý vinař“

Syrah 2003 pozdní sběr „Malý vinař“

JABLÍČKA S BABIČČINOU NÁDIVKOU. Jablíčka pečená
ve víně, naplněná mandlovo-kokosovou nádivkou.
Pálava 2007 výběr z hroznů


Cena za páteční program včetně ubytování 1 osoby v dvoulůžkovém pokoji: 1 999 Kč.

 objednávejte přímo tady
 sobotní pokračování
Aktuální novinky 
Snoubení vín a pokrmů v Táboře

25. 3. v rámci Táborského festivalu vína speciální šestichodové menu dvanáct degustačních vzorků vín od předních českých a moravských vinařů ...


Vína-vinařství.cz – online katalog
  
Hlavní stránka | Autoři | Kontakty| RSS