Jarní speciální víkend - pátek 18. 4. 2008

18:00 hod – Z každého menu kousek
speciální šestichodové menu, ve kterém můžete ochutnat průřez třemi hlavními menu.
Znovín de Lux Claret Brut
PIKANTNÍ ŠPENÁTOVO-SÝROVÁ POLÉVKA. Kombinace
špenátu a sýra s modrou plísní, to vše v krému s vlašskými ořechy.
Sauvignon 2007 pozdní sběr, panenský, „Malý vinař“
Semilon 2007 moravské zemské, Havraníky, „Malý vinař“
THAJSKÉ SMAŽENÉ NUDLE PAD THAI. Thajské národní jídlo se vaří v řadě variant, vyzkoušejte tu naši. Pikantní!
Kerner 2007 výběr z hroznů, Hnanice, „Malý vinař“
Ryzlink rýnský 2005 pozdní sběr, Šobes
JEHNĚČÍ KULIČKY. Kuličky z jehněčího mletého masa a
čerstvých bylinek podávané na tortile s pikantní omáčkou.
Irsai Oliver 2007 jakostní, Vrbovec
Rulandské bílé 2007 pozdní sběr, Šobes
CELEROVÉ KOTLETY. Čerstvé a libové kotlety proložené
aromatickou zeleninou, podávané s bramborovým salátem.
Sauvignon 2006 pozdní sběr „Malý vinař“
Frankovka 2004 jakostní „Malý vinař“
SRNČÍ POCHOUTKA. Srnčí kýta, domácí uzené, kořenová pečená zelenina ve smetanovém hávu s bramborovými knedlíčky.
Rulandské modré 2003 výběr z hroznů „Malý vinař“
Syrah 2003 pozdní sběr „Malý vinař“
JABLÍČKA S BABIČČINOU NÁDIVKOU. Jablíčka pečená
ve víně, naplněná mandlovo-kokosovou nádivkou.
Pálava 2007 výběr z hroznů
Cena za páteční program včetně ubytování 1 osoby v dvoulůžkovém pokoji: 1 999 Kč.
![]() ![]() |