Jarní speciální víkend - sobota 19. 4. 2008


















19. 4. – sobota
dopoledne – snídaně, volný program, procházky po okolí, wellness
15:00 odchod z hotelu na velkou degustaci archívních vín
15:30 velká degustace archívních vín
z 90. let Znovínu Znojmo uprostřed lidových maleb v Malovaném sklepě

Během degustace v exkluzivním prostředí ochutnáte následující:
Ryzlink rýnský 1999 pozdní sběr
Cabernet Moravia 1999
Zweigeltrebe 1998
Neuburské 1998
Müller Thurgau 1997
Cabernet Sauvignon 1995
Veltlínské zelené 1993
Svatovavřinecké 1993
Sauvignon 1992
Ryzlink vlašský 1992

18:00 první jarní grilování – MENU 5
DOMÁCÍ BYLINKOVÉ MÁSLO, s čerstvou bagetkou
Ryzlink vlašský 2006 jakostní „Malý vinař“

Veltlínské červené rané 2006 jakostní „Malý vinař“

GRILOVANÉ LILKOVÉ KAPSY. Nevídaná kombinace zeleniny, slaniny a slaného sýra, v hávu exotických omáček.
Ryzlink rýnský 2005 pozdní sběr, Šobes

Semilon 2007 moravské zemské, Havraníky, „Malý vinař“

LIMETOVÁ KRŮTA V MERUŇKOVÉ OMÁČCE. Skutečně překvapivé setkání se světem sladkokyselých chutí. Dekorativní „lízátka“ vytvořená z krůtích prsou, bylinek, mandlí a meruněk.
Irsai Oliver 2007 jakostní, Vrbovec

Sauvignon 2007 pozdní sběr, panenský, „Malý vinař“

OSTROVNÍ HÁĎÁTKA. Pikantní grilované válečky z mletého masa s bazalkou a kokosovou smetanou, obalené v kokosu, podávané s exotickou ostrovní omáčkou. Pikantní!
Muškát moravský 2006 výběr z hroznů, Vrbovec

Tramín červený 2007 výběr z hroznů, Slup, „Malý vinař“

HOVĚZÍ STEAK S ČOKOLÁDOVOU OMÁČKOU. Plátek marinované svíčkové, méně propečený, zalitý neobvyklou omáčkou, která vzniká z čokolády, vína, brandy a smetany.
Syrah 2003 pozdní sběr „Malý vinař“

Merlot 2006 výběr z hroznů „Malý vinař“
OSVĚŽUJÍCÍ TERINKA ŠALER. Letně chladivý a osvěžující moučník vyrobený ze známého fortifikovaného vína.
Chardonnay 2005 výběr z bobulí, Vrbovec
20:30 – 24:00 možnost posezení u vína

20. 4. – neděle dopoledne
– snídaně, volný program, procházky po okolí, využití wellness


Cena za sobotní program včetně ubytování 2 699 Kč.

Kompletní cena za 1 osobu zahrnuje 2 noclehy v dvoulůžkovém pokoji se snídaní, využití wellness, páteční menu včetně popsaných vín, sobotní degustaci a sobotní menu včetně popsaných vín. Cena: 4 698 Kč.

 objednávejte přímo tady
Aktuální novinky 
Vinum Juvenale 2010

podívejte se na velkou reportáž ze slavnostního večera...


Vinum Coeli - Vinařské nebe - Váš ráj na zemi
  
Hlavní stránka | Autoři | Kontakty| RSS