Gurmánské menu - odborník se diví a laik nevyjde z úžasu
DOMÁCÍ KACHNÍ PAŠTIKA PRO SKUTEČNĚ MLSNÉ JAZÝČKY
Neuvěřitelná domácí paštika z kachních jater a kachních prsíček, ochucená hlívou ústřičnou marinovanou v portském víně.
Ryzlink vlašský 2009 pozdní sběr, Pravá Klentnická
Svatovavřinecké rosé 2010
GRILOVANÝ STEAK Z TUŇÁKA NA ŠAFRÁNOVO-FENYKLOVÉ OMÁČCE
Netradiční úprava čerstvého tuňáka s exotickou omáčkou, ve které najdete čerstvý fenykl, kokosovou smetanu a šafrán, podávaná s pečenými brambory.
Ryzlink rýnský 2009 pozdní sběr, Purmice
Veltlínské červené rané 2009 kabinetní
MEDOVÁ ROLÁDA S PORTSKOU OMÁČKOU A MEDOVÝM PASTINÁKEM
Velmi slavnostní roláda z krůtích prsou, naplněná ovocem, ořechy a bylinkami, v lehce exotickém tónu. Vše korunují pastináky v medové krustě.
Rulandské bílé 2009 výběr z hroznů, Zimní vrch
Sauvignon 2009 pozdní sběr
BAVORSKÁ PANENKA V UZENÝCH ŠATIČKÁCH NA KARAMELOVÉ CIBULCE
Aneb vařit se dá nejen s vínem, ale i s pivem. Nasládlá omáčka s výraznou pivní chutí a vůní, zkaramelizovaná sladká cibulka a růžová panenka pečená ve slanině. Ochutnat a zemřít!
Svatovavřinecké 2008 výběr z hroznů, barrique
Merlot 2008 výběr z hroznů
HRUŠKOVÝ ZÁVIN SE SKOŘICOVO VANILKOVOU OMÁČKOU
Nejedli jste lepší štrúdl než od babičky? Zapomeňte na něj! Vezměte babičku s sebou a přijeďte ochutnat.
Ryzlink vlašský 2009 výběr z hroznů, Plotny
K jednotlivým chodům menu jsou podávána speciálně vybraná vína, která s vybraným pokrmem tvoří dokonalou harmonii. Mezi jednotlivými pokrmy podáváme sklenku vína, aby měli hosté chvilku času na relaxaci. V ceně menu je tak zahrnuto 5 popsaných pokrmů a 10 skleniček (0,05 l) vybraného moravského vína z produkce Vinařství Volařík
Cena je kalkulována pro nejméně 14 osob. Nižší počet je možný, ale při speciální kalkulaci. Rádi Vám ji vyhotovíme. Celková cena zahrnuje popsané menu a degustační sklenku od každého z popsaných vín. Celkem cena za osobu včetně DPH 1 390 Kč.
![]() ![]() ![]() |