Gurmánské menu - odborník se diví a laik nevyjde z úžasu
V exkluzivním prostředí hotelu Eliška na Vás čeká menu postavené z receptů Branko Černého, které vycházejí v knihách „O kráse snoubení vín a pokrmů“. Většina z nich je z třetího pokračování této série, takže si z akce můžete odnést nejen jedinečný zážitek, ale také recepty na jejich domácí přípravu. Pokrmy jsou kombinovány s vynikajícími víny mikulovského vinařství Volařík. Večerem provází autor receptů osobně. Během 120 - 150 minut se tak přenesete do jiného světa, do světa zážitků, neobvyklých gastronomických kombinací a skvělých vín…
DOMÁCÍ KACHNÍ PAŠTIKA PRO SKUTEČNĚ MLSNÉ JAZÝČKY GRILOVANÝ STEAK Z TUŇÁKA NA ŠAFRÁNOVO-FENYKLOVÉ OMÁČCE MEDOVÁ ROLÁDA S PORTSKOU OMÁČKOU A MEDOVÝM PASTINÁKEM BAVORSKÁ PANENKA V UZENÝCH ŠATIČKÁCH NA KARAMELOVÉ CIBULCE
HRUŠKOVÝ ZÁVIN SE SKOŘICOVO VANILKOVOU OMÁČKOU      
K jednotlivým chodům menu jsou podávána speciálně vybraná vína, která s vybraným pokrmem tvoří dokonalou harmonii. Mezi jednotlivými pokrmy podáváme sklenku vína, aby měli hosté chvilku času na relaxaci. V ceně menu je tak zahrnuto 5 popsaných pokrmů a 10 skleniček (0,05 l) vybraného moravského vína z produkce Vinařství Volařík Cena je kalkulována pro nejméně 14 osob. Nižší počet je možný, ale při speciální kalkulaci. Rádi Vám ji vyhotovíme. Celková cena zahrnuje popsané menu a degustační sklenku od každého z popsaných vín. Celkem cena za osobu včetně DPH 1 390 Kč.
Aktuální novinky 
Valentýnská párty

Proběhla v hotelu Happy Star podíveje se na reportáž...


Už jste ochutnali vína z Národního salonu vín ČR?
  
Hlavní stránka | Autoři | Kontakty| RSS