MENU 2 – vinařský souboj
Prožijte zajímavý vinařský souboj, ve kterém jsou ke každému chodu šestichodového menu podávána dvě vína, jedno bílé a druhé červené. Po každém chodu vy sami určíte, která z kombinací byla zajímavější.
DOMÁCÍ PAŠTIKOVÝ KRÉM
s čerstvou bagetkou
Kerner 2008 pozdní sběr „Malý vinař Jaroslavice“
ANTIPASTI SALÁT.
Vzpomínka na léto prožité na svazích Toskánských vinic. Pečená zelenina v olivovém oleji a sladkém vinném octu s plátkem prosciuta.
Sauvignon 2007 pozdní sběr Terroir Levure
Zweigeltrebe 2007 jakostní
FRANCOUZSKÝ PÓRKOVÝ KRÉM.
Hebký a vláčný krém z čerstvého pórku a francouzského sýra Brie pohladí všechny chuťové pohárky.
Veritas 2008 pozdní sběr „Malý vinař Jaroslavice“
Svatovavřinecké 2007 jakostní
GRILOVANÝ CANDÁT S FENYKLOVO-VINNÝM PARFAIT.
Ryba, která plave ve víně. Doslova. To musíte ochutnat!
Ryzlink vlašský 2007 pozdní sběr, „Malý vinař Jaroslavice“
Modrý Portugal 2007 jakostní
KUŘECÍ STEAK V OŘECHOVO-MEDOVÉ KRUSTĚ.
Šťavnatá kuřecí prsíčka ve velmi neobvyklém obalu, podávaná s cuketovo-sýrovými plackami.
Sauvignon 2008 pozdní sběr Genus Regis
Rulandské modré 2006 výběr z hroznů
MEDAILONKY Z JEHNĚČÍHO HŘBETU.
Recept, který vychází z těch nejklasičtějších kuchařských základů našich předků přináší netušenou chuťovou harmonii masa, zeleniny a bylinek.
Ryzlink rýnský 2005 výběr z hroznů „Malý vinař Jaroslavice“
Dornfelder 2007 jakostní
JABLEČNÝ KOLÁČ S PUDINKEM.
Karamelizovaná jablíčka na jogurtovo-mandlovém těstě s domácím pudinkem.
Rulandské šedé 2008 výběr z hroznů Genus Regis
Délka cca 2 hod. Porce vína 0,05 l od každého vzorku, porce jídel 70 – 100 g v každé součásti menu. Program je kalkulován pro nejméně 14 osob. Při menším počtu žádejte individuální kalkulaci.
Cena za celý gastronomický program včetně konzumace vín činí 1 499 Kč za osobu. Při současné objednávce ubytování v hotelu Happy Star činí cena za celý program a ubytování 1 osoby v dvoulůžkovém pokoji na 1 noc spolu se snídaní 2 249Kč.
Pořadatel si vyhrazuje právo zrušení termínu při nízkém zájmu. Neváhejte proto a rezervujte si své termíny co nejdříve. Poslední termín pro objednání je měsíc před plánovaným termínem konání akce.
Objednávejte na e-mailu: branko.cerny@vinnysklep.cz nebo tel. 608 13 10 13.