11. 3. - PORTSKÉ & SHERRY














11.3. / 20.00. / Restaurace U Husičky

degustaci povede Ivo Dvořák, viceprezident Asociace sommelierů ČR, již podruhé v Táboře. V minulém festivalovém ročníku nám vítěz Mistrovství světa Habanosommelier Havana 2004 otevřel ušlechtilý doutníkový svět. Ale protože jedenáctinásobný vítěz tuzemských sommelierských soutěží vlastní i speciální kleště na otevírání lahví starých portských, neodolal, aby si jejich spolehlivost mohl ověřit na některém z devíti podávaných fortifikovaných vín. Poznáme, že portské není jen sladké ruby, že těch stylů je více, že lze mezi nimi najít i suchá, jaký že je rozdíl mezi portským a sherry?, jak se vyrábějí? a vůbec: co to jsou vlastně ta fortifikovaná vína? Oni do nich opravdu lijí líh? Mnoho otázek. A jediná správná odpověď: Ivo Dvořák. Malé pohoštění nás nemine, fortifikovaná pochybnost pomine.

Ochutnáme 9 vzorků fortifikovaných vín, včetně malého pohoštění, pod vedením legendy českých sommelierů.

POZOR! Kapacita je omezena na 35 míst

Kč 490,-



Své vstupenky si můžete objednávat na:
e-mailu: info@festival-vina.cz
 
 
Aktuální novinky 
Snoubení vín a pokrmů v Táboře

25. 3. v rámci Táborského festivalu vína speciální šestichodové menu dvanáct degustačních vzorků vín od předních českých a moravských vinařů ...


E-shop se značkovými kabelkami a taškami
  
Hlavní stránka | Autoři | Kontakty| RSS