Masopustní zabíjačkové hody - pátek 6. 2. 2009

pátek 6. 2. 2009 od 13:00 hod možný příjezd do hotelu, ubytování.
Po příjezdu možnost relaxace v hotelovém wellness centru, procházky po okolí, sport, odpočinek.
18:00 hod – Z každého menu kousek
speciální šestichodové menu, jen pro ten dnešní den.
Jedinečný večer, ve kterém můžete ochutnat průřez třemi nabízenými menu, třemi různými knihami Snoubení ...
Znovín de Lux Claret Brut
PIKANTNÍ ŠPENÁTOVO-SÝROVÁ POLÉVKA. Kombinace špenátu a sýra s modrou plísní, to vše v krému s vlašskými ořechy.
Sauvignon 2007 pozdní sběr, panenský, „Malý vinař“
Semilon 2007 moravské zemské, Havraníky, „Malý vinař“
THAJSKÉ SMAŽENÉ NUDLE PAD THAI. Thajské národní jídlo se vaří v řadě variant, vyzkoušejte tu naši. Pikantní!
Kerner 2007 výběr z hroznů, Hnanice, „Malý vinař“
Ryzlink rýnský 2005 pozdní sběr, Šobes
JEHNĚČÍ KULIČKY. Kuličky z jehněčího mletého masa a čerstvých bylinek podávané na tortile s pikantní omáčkou.
Irsai Oliver 2007 jakostní, Vrbovec
Rulandské bílé 2007 pozdní sběr, Šobes
CELEROVÉ KOTLETY. Čerstvé a libové kotlety proložené aromatickou zeleninou, podávané s bramborovým salátem.
Sauvignon 2006 pozdní sběr „Malý vinař“
Frankovka 2004 jakostní „Malý vinař“
SRNČÍ POCHOUTKA. Srnčí kýta, domácí uzené, kořenová pečená zelenina ve smetanovém hávu s bramborovými knedlíčky.
Rulandské modré 2003 výběr z hroznů „Malý vinař“
Syrah 2003 pozdní sběr „Malý vinař“
JABLÍČKA S BABIČČINOU NÁDIVKOU. Jablíčka pečená ve víně, naplněná mandlovo-kokosovou nádivkou.
Pálava 2007 výběr z hroznů
20:30 – 21:45 volná zábava s možností konzumace vín
22:00 – 23:30 Program B - masopustní bublinky v bazénu
Cena za páteční program - popsaná konzumace včetně ubytování ve dvoulůžkovém pokoji pro 1 osobu 2 599 Kč.
![]() ![]() |