MENU 4 – procházka světem sýrů
















Vychutnejte si vzájemné působení vybraných vín v kombinaci se sýry a ovocem. Vhodné jako večeře, nebo odpolední posezení pro požitkáře.


BYLINKOVÝ ČERSTVÝ SÝR , ČERSTVÝ ANANAS
Veltlínské zelené 2006 pozdní sběr, Petrovice
POLDER BLANC KOZÍ, NASHI
Ryzlink vlašský 2006 jakostní „Malý vinař“
ARCHÍVNÍ SÝR , ZELENÉ HROZNY
Veltlínské červené rané 2006 jakostní „Malý vinař“
BRIE, PHYSALIS
Rulandské bílé 2007 pozdní sběr, Šobes

Malá přestávka, během níž podáváme plátek uzeného lososa na žlutém melounu.

CAMBOZOLA, KIWI
Ryzlink rýnský 2005 pozdní sběr, Šobes
PECORINO TOSCANO, ČERSTVÉ FÍKY
Sauvignon 2006 pozdní sběr „Znovín Gallery“
ROUGETTE, KARAMBOLA
Modrý Portugal 2006 jakostní, Vrbovec
ROCAMADOUR, GRANÁTOVÉ JABLKO
Rulandské modré 2006 výběr z hroznů, Strachotice

Malá přestávka, během níž podáváme plátek parmské šunky na kompotované hrušce.

SAINT AGUR, MODRÉ HROZNY
Merlot 2006 výběr z hroznů „Malý vinař“
BLUE STILTON, MELOUN GALIA
Syrah 2003 pozdní sběr „Malý vinař“
LEERDAMER CHARACTÉRE, PAPÁJA
Rulandské šedé 2006 výběr z hroznů, Stošíkovice
OLD AMSTERODAM, MANGO
Pálava 2007 výběr z hroznů



Délka cca 2 hod. Sýry se podávají v porcích 35 g, ovoce 50 – 75 g, víno 0,05 l od každého vzorku. Program je kalkulován pro nejméně 14 osob. Při menším počtu žádejte individuální kalkulaci.

Cena za celý gastronomický program včetně konzumace vín činí 1 749 Kč za osobu. Při současné objednávce ubytování v hotelu Happy Star činí cena za celý program a ubytování 1 osoby v dvoulůžkovém pokoji na 1 noc spolu se snídaní 2 499 Kč.

 objednávejte přímo tady
Aktuální novinky 
Valentýnská párty

Proběhla v hotelu Happy Star podíveje se na reportáž...


Už jste ochutnali vína z Národního salonu vín ČR?
  
Hlavní stránka | Autoři | Kontakty| RSS