1 - SLOW FOOD DEGUSTACE
 

Nejvyšší forma degustace, kdy se optimálně snoubí předkládané pokrmy s víny. Servírují se menší porce, tak aby mohlo být podáváno nejméně pět chodů a 10 druhů vín. Sommelier v průběhu večeře představuje jednotlivé pokrmy a vína, hovoří o jejich kombinaci a původu. Oblíbenou variantou je i snoubení vína a sýrů – 12 vín, 12 sýrů.


Vhodné k významným večeřím, oslavám v komorním prostředí pro počet osob 5 - 50. Cena od 1 000 Kč za osobu.
Doba trvání 90—180 min, dle náročnosti. Pořádáme ve vybraných restauracích a hotelech po celé ČR, s pomocí vlastního cateringu kdekoliv v Evropě.


 Zážitková gastronomie v hotelu Happy Star
 pokračování
 
Aktuální novinky 
Snoubení vín a pokrmů v Táboře

25. 3. v rámci Táborského festivalu vína speciální šestichodové menu dvanáct degustačních vzorků vín od předních českých a moravských vinařů ...


Už jste ochutnali vína z Národního salonu vín ČR?
  
Hlavní stránka | Autoři | Kontakty| RSS