MENU 5 – grilování

Grilování probíhá v altánu hotelové zahrady u venkovního grilu, doporučujeme od konce dubna do začátku října. Přizpůsobte, prosím, svůj oděv pobytu ve venkovním přírodním prostředí. V případě velmi špatného počasí přesouváme hosty do salonku.
DOMÁCÍ BYLINKOVÉ MÁSLO, s čerstvou bagetkou
Ryzlink vlašský 2006 jakostní „Malý vinař“
Veltlínské červené rané 2006 jakostní „Malý vinař“
GRILOVANÉ LILKOVÉ KAPSY. Nevídaná kombinace zeleniny, slaniny a slaného sýra, v hávu exotických omáček.
Ryzlink rýnský 2005 pozdní sběr, Šobes
Semilon 2007 moravské zemské, Havraníky, „Malý vinař“
LIMETOVÁ KRŮTA V MERUŇKOVÉ OMÁČCE. Skutečně překvapivé setkání se světem sladkokyselých chutí. Dekorativní „lízátka“ vytvořená z krůtích prsou, bylinek, mandlí a meruněk.
Irsai Oliver 2007 jakostní, Vrbovec
Sauvignon 2007 pozdní sběr, panenský, „Malý vinař“
OSTROVNÍ HÁĎÁTKA. Pikantní grilované válečky z mletého masa s bazalkou a kokosovou smetanou, obalené v kokosu, podávané s exotickou ostrovní omáčkou. Pikantní!
Muškát moravský 2006 výběr z hroznů, Vrbovec
Tramín červený 2007 výběr z hroznů, Slup, „Malý vinař“
HOVĚZÍ STEAK S ČOKOLÁDOVOU OMÁČKOU. Plátek marinované svíčkové, méně propečený, zalitý neobvyklou omáčkou, která vzniká z čokolády, vína, brandy a smetany.
Syrah 2003 pozdní sběr „Malý vinař“
Merlot 2006 výběr z hroznů „Malý vinař“
OSVĚŽUJÍCÍ TERINKA ŠALER. Letně chladivý a osvěžující moučník vyrobený ze známého fortifikovaného vína.
Chardonnay 2005 výběr z bobulí, Vrbovec
Délka cca 2 hod. Porce vína 0,05 l od každého vzorku, porce jídel
70 – 100 g v každé součásti menu. Program je kalkulován pro nejméně 14 osob. Při menším počtu žádejte individuální kalkulaci.
Cena za celý gastronomický program včetně konzumace vín činí
1 249 Kč za osobu. Při současné objednávce ubytování v hotelu Happy Star činí cena za celý program a ubytování 1 osoby v dvoulůžkovém pokoji na 1 noc spolu se snídaní 1 999 Kč.
![]() |