MENU 2 – vinařské

je složeno z receptů otištěných ve Druhé knize o kráse snoubení vín a pokrmů. Kniha nabízí recepty autorů vytvořené na míru k vybraným vínům. Ochutnejte to nejlepší a inspirujte se k dalšímu vaření.
Vína jsou podávána v rytmu souboje bílého vína proti červenému.
DOMÁCÍ PAŠTIKOVÝ KRÉM s čerstvou bagetkou
Kerner 2007 výběr z hroznů, Hnanice, „Malý vinař“
PIKANTNÍ ŠPENÁTOVO-SÝROVÁ POLÉVKA. Kombinace špenátu a sýru s modrou plísní, to vše v krému s vlašskými ořechy.
Sauvignon 2006 pozdní sběr „Malý vinař“
Rulandské modré 2006 výběr z hroznů, Strachotice
CHŘESTOVÉ FARFALE. Kvalitní těstoviny s čerstvým chřestem, to vše zalité olivovým olejem a dekorované vejcem.
Ryzlink vlašský 2007 pozdní sběr, Vrbovec, „Malý vinař“
Svatovavřinecké 2006 jakostní, Miroslav
KUBÁNSKÁ RYBA PO KOLONIÁLNÍM ZPŮSOBU. Pangasus v medové krustě na pečené rýži se zeleninou.
Rulandské bílé 2007 pozdní sběr, Šobes
Modrý Portugal 2006 jakostní, Vrbovec
SEGEDÍNSKÁ POCHOUTKA. Segedínský guláš v exkluzivním provedení – s čabajkou, smetanou a bylinkovými kuličkami.
Semilon 2007 moravské zemské, Havraníky, „Malý vinař“
Frankovka 2004 jakostní „Malý vinař“
SRNČÍ VÁLEČEK S PORTSKOU OMÁČKOU Z LIŠEK. Oblíbená zvěřina ve skvělé omáčce s pórkovo-bramborovým puré.
Sauvignon 2007 pozdní sběr, panenský, „Malý vinař“
Rulandské modré 2003 výběr z hroznů „Malý vinař“
JABLÍČKA S BABIČČINOU NÁDIVKOU. Jablíčka pečená ve víně, naplněná mandlovo-kokosovou nádivkou.
Pálava 2007 výběr z hroznů
Délka cca 2 hod. Porce vína 0,05 l od každého vzorku, porce jídel
70 – 100 g v každé součásti menu. Program je kalkulován pro nejméně 14 osob. Při menším počtu žádejte individuální kalkulaci.
Cena za celý gastronomický program včetně konzumace vín činí 1 199 Kč za osobu. Při současné objednávce ubytování v hotelu Happy Star činí cena za celý program a ubytování 1 osoby v dvoulůžkovém pokoji na 1 noc spolu se snídaní 1 949 Kč.
![]() |