MENU 3 – premiérové

Menu složené z těch nejnovějších receptů, které uvádíme v premiéře. Tyto recepty budou uveřejněny ve Třetí knize o kráse snoubení vín a pokrmů. Ochutnejte je mezi prvními.
Znovín Classic sekt Brut
KRÁLOVSKÁ POMAZÁNKA z bylinek, čerstvých sýrů, grapefruitu a uzeného lososa, podávaná s čerstvou bagetou
Semilon 2007 moravské zemské, Havraníky, „Malý vinař“
Veltlínské červené rané 2006 jakostní „Malý vinař“
VYKULENÉ KOULE. Kuličky z pečené krůty na pečených jablkách s brusinkovou marmeládou—zdobné a taky chutné.
Kerner 2007 výběr z hroznů, Hnanice, „Malý vinař“
Ryzlink vlašský 2006 jakostní „Malý vinař“
LUKULOVY PAPRIKY. V každé porci dvě tenkostěnné papriky plněné sýry Brie a Soigon (každá jiným), v kombinaci se sušenými brusinkami, hrozinkami a mandlemi, podáváno s bruscetou.
Ryzlink rýnský 2005 pozdní sběr, Šobes
Sauvignon 2007 pozdní sběr, panenský, „Malý vinař“
JEHNĚČÍ KULIČKY. Kuličky z jehněčího mletého masa a čerstvých bylinek podávané na tortile s pikantní omáčkou.
Irsai Oliver 2007 jakostní, Vrbovec
Tramín červený 2007 výběr z hroznů, Slup, „Malý vinař“
SRNČÍ POCHOUTKA. Srnčí kýta, domácí uzené, kořenová pečená zelenina ve smetanovém hávu s bramborovými knedlíčky.
Rulandské modré 2003 výběr z hroznů „Malý vinař“
Syrah 2003 pozdní sběr „Malý vinař“
POMERANČOVÝ KOLÁČ S LESNÍM OVOCEM. Velmi vláčný a velmi chutný koláč na závěr vašeho menu.
Rulandské šedé 2006 výběr z hroznů, Stošíkovice
Délka cca 2,5 hod. Porce vína 0,05 l od každého vzorku, porce jídel 70 – 100 g v každé součásti menu. Program je kalkulován pro nejméně 14 osob. Při menším počtu žádejte individuální kalkulaci.
Cena za celý gastronomický program včetně konzumace vín činí
1 249 Kč za osobu. Při současné objednávce ubytování v hotelu Happy Star činí cena za celý program a ubytování 1 osoby v dvoulůžkovém pokoji na 1 noc spolu se snídaní 1 999 Kč.
![]() |