MENU 1 - rodinné
















Menu složené z receptů otištěných ve Velké knize o kráse snoubení vín a pokrmů – aneb tady to všechno začalo. Kniha nabízí původní recepty autorů, prověřené léty vaření kamarádům i rodině...


DOMÁCÍ TVAROHOVÁ POMAZÁNKA s čerstvou bagetkou
Veltlínské zelené 2006 pozdní sběr, Petrovice

SALÁT IRIS. Není salát jako salát. Nejen čerstvé lístky, ale i avokádo a čínské houbičky najdete v tomto předkrmu.
Irsai Oliver 2007 jakostní, Vrbovec

Veltlínské červené rané 2006 jakostní „Malý vinař“

THAJSKÉ SMAŽENÉ NUDLE PAD THAI. Thajské národní jídlo se vaří v řadě variant, vyzkoušejte tu naši. Pikantní!
Kerner 2007 výběr z hroznů, Hnanice, „Malý vinař“

Ryzlink vlašský 2007 pozdní sběr, Vrbovec, „Malý vinař“

ŠTIKA PO VINAŘSKU Čerstvá štika důmyslně zapečená s kořenovou zeleninou, sýrem a bílým vínem, podávaná s dukátky.
Rulandské bílé 2007 pozdní sběr, Šobes

Semilon 2007 moravské zemské, Havraníky, „Malý vinař“

CELEROVÉ KOTLETY. Čerstvé a libové kotlety proložené aromatickou zeleninou, podávané s domácím bramborovým salátem.
Sauvignon 2006 pozdní sběr „Malý vinař“

Tramín červený 2007 výběr z hroznů, Slup, „Malý vinař“

SRNČÍ ROZMAŘILÉHO BARONA. Neobvyklá variace srnčí pečeně v ovocné marinádě si dobyla srdce snad každého strávníka...
Syrah 2003 pozdní sběr „Malý vinař“

Merlot 2006 výběr z hroznů „Malý vinař“

LISTOVÝ ZÁVIN S FÍKY. Babiččin štrúdl se poněkud prolétl přes tropické kraje – babička by se nestačila divit!
Rulandské šedé 2003 výběr z bobulí „Malý vinař“


Délka cca 2 hod. Porce vína 0,05 l od každého vzorku, porce jídel 70 – 100 g v každé součásti menu. Program je kalkulován pro nejméně 14 osob. Při menším počtu žádejte individuální kalkulaci.

Cena za celý gastronomický program včetně konzumace vín činí 1 149 Kč za osobu. Při současné objednávce ubytování v hotelu Happy Star činí cena za celý program a ubytování 1 osoby v dvoulůžkovém pokoji na 1 noc spolu se snídaní 1 899 Kč.

 objednávejte přímo tady
Aktuální novinky 
Valentýnská párty

Proběhla v hotelu Happy Star podíveje se na reportáž...


navštivte Zemi gurmánů na prestižním webu
  
Hlavní stránka | Autoři | Kontakty| RSS