MENU 4 – grilování na živo

Speciální menu, které lze objednat pouze v sezóně venkovního grilování. Pokrmy se podávají v zahradním altánku, kuchaři vaří na živo přímo před hosty.
Veritas 2008 pozdní sběr „Malý vinař Jaroslavice“
GRILOVANÉ ŽAMPIONY S PESTEM.
Velmi jednoduchá, ale chuťově skvělá kombinace grilovaného žampionu, bazalkového pesta, parmezánu a prosciuta.
Veltlínské zelené 2008 pozdní sběr „Malý vinař Jaroslavice“
Kerner 2008 pozdní sběr „Malý vinař Jaroslavice“
VAJÍČKOVÁ JARNÍ STUDENÁ POLÉVKA.
Jogurtová osvěžující polévka s bylinkami, vejci, semínky a opečenou slaninou.
Muškát moravský 2008 jakostní
Ryzlink vlašský 2007 pozdní sběr „Malý vinař Jaroslavice“
KUŘÁTKA V JETELI.
Kuřecí steaky marinované v šafránovo-jogurtové marinádě, podávané ve špenátové omáčce.
Chenin Blanc 2007 moravské zemské víno
Sauvignon 2008 pozdní sběr Genus Regis
VEPŘOVÁ PANENKA V MEDOVO-HOŘČIČNÉ KRUSTĚ,
podávaná s pikantní hořčičnou omáčkou a pečenou bramborou.
Rulandské šedé 2007 výběr z hroznů
Cabernet Sauvignon rosé 2007 jakostní
JEHNĚČÍ HŘBET V POMERANČOVÉM TÓNU
podávaný s lehkou pomerančovou omáčkou a smetanovými brambory.
Rulandské modré 2006 výběr z hroznů
Dornfelder 2007 jakostní
PEČENÉ BANÁNY
podávané s medovými mandlemi a mátovým dipem.
Tramín červený 2007 výběr z hroznů
Délka cca 2 hod. Porce vína 0,05 l od každého vzorku, porce jídel 70 – 100 g v každé součásti menu. Program je kalkulován pro nejméně 14 osob. Při menším počtu žádejte individuální kalkulaci.
Cena za celý gastronomický program včetně konzumace vín činí 1 299 Kč za osobu. Při současné objednávce ubytování v hotelu Happy Star činí cena za celý program a ubytování 1 osoby v dvoulůžkovém pokoji na 1 noc spolu se snídaní 2 099Kč.
Pořadatel si vyhrazuje právo zrušení termínu při nízkém zájmu. Neváhejte proto a rezervujte si své termíny co nejdříve. Poslední termín pro objednání je měsíc před plánovaným termínem konání akce.
Objednávejte na e-mailu: branko.cerny@vinnysklep.cz nebo tel. 608 13 10 13.