Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Valentýnská párty v hotelu Happy Star

I v letošním roce slavili milovníci vína a dobrého jídla společně svétek lásky v hotelu Happy Star. Velmi vydařená párty začíná tradičně snoubením vín a pokrmů. v letošním roce vylepšeném o fakt, že se kuchyně tohoto krásného vinařského hotelu přidala ke světovému trendu a v rámci nového menu začala vařit výhradně z čerstvých surovin, bez posilovačů chuti, glutamátů a konvenience. Proto mohly být pokrmy vybrány z nového jídelního lístku a hosté tak ochutnali část gastronomické nabídky hotelu. K vínům Branko Černý vybral zajímavá moravská vína, která doplnilo i jedno české. Salonek ovládly svíčky a růžová barva ...



kompletní menu večera:

Ryzlink rýnský 2009 pozdní sběr Kosík

Růžový roastbeef podávaný s bylinkovou a brusinkovou omáčkou
Kerner 2009 pozdní sběr Mikros

Müller Thurgau 2009 pozdní sběr Lahofer

Kachní prsa na karamelu a víně, podávaná na špeclích
Rulandské bílé 2008 pozdní sběr SŠV Valtice

Rulandské šedé 2009 pozdní sběr Skoupil

Špenátový krém
Sauvignon 2008 pozdní sběr Šalša

Pálava 2009 výběr z hroznů Málek

Pečené bylinkové králičí stehno se selskou nádivkou, čerstvým špenátem a vařenými brambory
Frankovka 2009 moravské zemské Plaček

Merlot 2009 výběr z hroznů Blatel

Vepřová panenka ve slaninovém kabátku, s karamelizovanou cibulkou, podávaná s pečenými brambory
Rulandské modré 2008 české zemské Kraus

Cabernet Moravia 2009 pozdní sběr Vajbar

Palačinky s tvarohem, pečenými hruškami a vlašskými ořechy
Chardonnay 2009 výběr z bobulí Réva Rakvice



Po večeři si účastníci párty nejprve zasoutěžili o lahve vína, aby bylo co pít a poté se až do půlnoci bavili tancem - vzhledem k charakteru akce jednoznačně vítězily ploužáky. Po půlnoci tradičně začíná třetí část párty - koupání při svíčkách. Plavání v bazénu i cachtání ve vířivce pro všechny, pro odvážnější pak sauna a pára. To vše samozřejěm zahalené do neuvěřitelného množství znovínských bublinek. S přibývajícím množstvím lahodného moku se na jednu stranu zvyšuje počet odpadlíků, kteří odchází spát, na druhou stranu se u zbytku ztrácejí i poslední zábrany. Prostě skvělá párty, jak má být, končila opět krátce po páté hodině.

Více obrázků

nový e-shop s víny

Aktuality

Fulltextové vyhledání