MENU 2 - Vinařský souboj


















Prožijte zajímavý vinařský souboj, ve kterém jsou ke každému chodu šestichodového menu podávána dvě vína, jedno bílé a druhé červené. Po každém chodu vy sami určíte, která z kombinací byla zajímavější.


Menu je snoubeno s 12 speciálně vybranými prestižními moravskými víny. Vína vybíráme z produkce špičkových moravských vinařství, která se pravidelně umísťují na předních místech významných soutěží vín, zejména pak největšího vinařského projektu v ČR - KRÁL VÍN České republiky


DOMÁCÍ PAŠTIKOVÝ KRÉM
s čerstvou bagetkou

ANTIPASTI SALÁT.
Vzpomínka na léto prožité na svazích Toskánských vinic. Pečená zelenina v olivovém oleji a sladkém vinném octu s plátkem prosciuta.

FRANCOUZSKÝ PÓRKOVÝ KRÉM.
Hebký a vláčný krém z čerstvého pórku a francouzského sýra Brie pohladí všechny chuťové pohárky.

GRILOVANÝ CANDÁT S FENYKLOVO-VINNÝM PARFAIT.
Ryba, která plave ve víně. Doslova. To musíte ochutnat!

KUŘECÍ STEAK V OŘECHOVO-MEDOVÉ KRUSTĚ.
Šťavnatá kuřecí prsíčka ve velmi neobvyklém obalu, podávaná s cuketovo-sýrovými plackami.

MEDAILONKY Z JEHNĚČÍHO HŘBETU.
Recept, který vychází z těch nejklasičtějších kuchařských základů našich předků přináší netušenou chuťovou harmonii masa, zeleniny a bylinek.

JABLEČNÝ KOLÁČ S PUDINKEM.
Karamelizovaná jablíčka na jogurtovo-mandlovém těstě s domácím pudinkem.



Délka cca 2 hod. Porce vína 0,05 l od každého vzorku, porce jídel 70 – 100 g v každé součásti menu. Program je kalkulován pro nejméně 14 osob. Při menším počtu žádejte individuální kalkulaci.

Cena za celý gastronomický program včetně konzumace vín činí 1 499 Kč za osobu. Při současné objednávce ubytování v hotelu Happy Star činí cena za celý program a ubytování 1 osoby v dvoulůžkovém pokoji na 1 noc spolu se snídaní 2 199Kč.

Objednávejte na e-mailu: branko.cerny@vinnysklep.cz nebo tel. 608 13 10 13.

Aktuální novinky 
Vinum Juvenale 2010

podívejte se na velkou reportáž ze slavnostního večera...


Vína-vinařství.cz – online katalog
  
Hlavní stránka | Autoři | Kontakty| RSS