Menu Eliška - ochutnejte kuchyň inspirovanou staletími
KUŘE PO TISÍCÍ … POLÉVKA S PEČENÝMI KUŘECÍMI KNEDLÍČKY
Domácí kuřecí vývar s křupavou zeleninou a pečenými kuřecími knedlíčky s překvapením.
Veltlínské zelené 2009 pozdní sběr, Věstoňsko
Ryzlink vlašský 209 pozdní sběr, Boží muka
KUŘE PO TISÍCÍ … ZAPEČENÉ BRAMBOROVÉ CHLEBÍČKY
Velmi jemný krém z vařeného kuřete, bylinek a créme fraiche, gratinovaný pareným sýrem na pečené bramboře.
Müller Thurgau 2009 pozdní sběr, Turold
Rulandské bílé 2009 výběr z hroznů, Zimní vrch
LIMETOVÁ KRŮTA V MERUŇKOVÉ OMÁČCE
Krůtí lízátka naplněné bylinkami a marinované v limetové šťávě, podáváme s lehce pikantní meruňkovou omáčkou. Rizotové placičky korunují tento gurmánský zážitek.
Ryzlink rýnský 2009 pozdní sběr, Purmice
Ryzlink vlašský 2009 výběr z hroznů, Ořechová hora
SRNČÍ HŘBET PO STAROČESKU
Ochutnejte naturální chuť kvalitní zvěřiny tak, jak ji připravovali před několika stoletími na loveckých hradech a zámcích. Podáváme se špekovým knedlíkem.
Merlot 2008 výběr z hroznů
Sauvignon 2009 pozdní sběr
RÝŽOVÝ NÁKYP, JAKÝ VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ NEBYL
Zapomeňte na školní jídelny a ochutnejte jedinečnou kompozici sušeného ovoce, portského vína a smetany.
Rulandské šedé 2009 výběr z hroznů, U Boží Muky
K jednotlivým chodům menu jsou podávána speciálně vybraná vína, která s vybraným pokrmem tvoří dokonalou harmonii. Mezi jednotlivými pokrmy podáváme sklenku vína, aby měli hosté chvilku času na relaxaci. V ceně menu je tak zahrnuto 5 popsaných pokrmů a 10 skleniček (0,05 l) vybraného moravského vína z produkce Vinařství Volařík
Cena je kalkulována pro nejméně 14 osob. Nižší počet je možný, ale při speciální kalkulaci. Rádi Vám ji vyhotovíme. Celková cena zahrnuje popsané menu a degustační sklenku od každého z popsaných vín. Celkem cena za osobu včetně DPH 1 390 Kč.
![]() ![]() ![]() |