Vánoční zážitková gastronomie
Společný projekt Znovínu Znojmo, hotelu Happy Star a publicisty Branko Černého uzavřel rok 2007 tradiční předvánoční inspirací. Po až neuvěřitelném a možná i nečekaném úspěchu Velké Vánoční cesty okolo Evropy v roce 2006, to byla nabídka ještě vzdálenějších a exotičtějších kuchyní, ve kterých se mnohdy Vánoce slaví jen kvůli turistům.
I exotické Vánoce 2007 přilákaly po oba dny plný dům nadšených milovníků dobrého vína i jídla, lidiček, zkrátka které si umí užít života. Ve slavnostně vánočně vyzdobeném salonku panovala patřičně slavnostní atmosféra, vynikající výkony kuchařů doplňoval svými glosami a samozřejmě i povídáním o vánočních tradicích celého světa Branko Černý.
Chcete vědět, co se podávalo?

Veltlínské zelené 2005 pozdní sběr

Španělsko - SKLÁDANÁ SKOPOVÁ PEČENĚ V NÁDIVCE Skládaná skopová pečeně v mandlové nádivce, servírovaná s nakládanou zeleninou, sušenými rajčaty v olivovém oleji a fazolkami.
Ryzlink rýnský 2006 pozdní sběr „Malý vinař“
Aurelius 2006 výběr z hroznů „Znovín Gallery“

Anglie - ZVĚŘINOVÁ TERINA Zvěřinová terina s liškami a sušenými švestkami servírovaná s omáčkou cumberland.
Zweigeltrebe 2000 jakostní „Znovín Gallery“
Cabernet Sauvignon 2006 výběr z hroznů rosé „Znovín Gallery“

USA - GRILOVANÉ TYGŘÍ KREVETY Podávané se sýrovým a curry dipem a sladkokyselou borůvkovou omáčkou.
Sauvignon 2006 pozdní sběr „Znovín Gallery“
Sauvignon 2006 výběr z hroznů

Thajsko - SLADKÉ KUŘE NA MEDU Nugety z kuřecích prsíček marinované v medu a bílém víně, pečené do křupava na pánvi s citronellou a svěží cibulkou, podávané na domácích šafránových nudlích.
Muškát Ottonel 2006 moravské zemské „Malý vinař“
André 2002 jakostní „Znovín Gallery“

Argentina - ROŽNĚNÝ HOVĚZÍ MEČ Ze svíčkové z plemenného býčka, servírované se salsou a koriandrovou omáčkou.
Syrah 2003 moravské zemské „Malý vinař“
Frankovka 2002 jakostní „Malý vinař“

Itálie - RÝŽOVÝ NÁKYP Domácí nákyp plněný křížalami z hrušek a maraschino na mascarpone krému s mátou a malinové coulis.
Pálava 2006 moravské zemské „Malý vinař“

A to ještě není všechno! Santa po desáté hodině večerní servíroval ve vánočně vyzdobeném nočním bazénu osvětleném pouze svitem svíček skvělé sekty kvašené v láhvi v doprovodu drobných, ale vzrušujících soust.
TUŇÁKOVÉ KANAPKY Znovín Classic Brut
KANAPKY S LOSOSOVÝM KAVIÁREM Znovín de Lux Brut
KANAPKY S UZENÝM LOSOSEM Znovín de Lux Claret
BROSKEV S KUŘECÍM SALÁTEM Znovín Classic Demi-červený

Poté si všichni ještě užili relaxaci v bazénu, vířivce či parní kabině.
Zaujala Vás Zážitková gastronomie? Přijeďte se podívat na některou z akcí v roce 2008!



 podívejte se na fotogalerii
 podívejte se na nabídku dalších akcí
 
 
Aktuální novinky 
Valentýnská párty

Proběhla v hotelu Happy Star podíveje se na reportáž...


Skvělá jídla, výborné nápoje a famózní servis ...
  
Hlavní stránka | Autoři | Kontakty| RSS