Vánoční zážitková gastronomie

I exotické Vánoce 2007 přilákaly po oba dny plný dům nadšených milovníků dobrého vína i jídla, lidiček, zkrátka které si umí užít života. Ve slavnostně vánočně vyzdobeném salonku panovala patřičně slavnostní atmosféra, vynikající výkony kuchařů doplňoval svými glosami a samozřejmě i povídáním o vánočních tradicích celého světa Branko Černý.
Chcete vědět, co se podávalo?
Veltlínské zelené 2005 pozdní sběr
Španělsko - SKLÁDANÁ SKOPOVÁ PEČENĚ V NÁDIVCE Skládaná skopová pečeně v mandlové nádivce, servírovaná s nakládanou zeleninou, sušenými rajčaty v olivovém oleji a fazolkami.
Ryzlink rýnský 2006 pozdní sběr „Malý vinař“
Aurelius 2006 výběr z hroznů „Znovín Gallery“
Anglie - ZVĚŘINOVÁ TERINA Zvěřinová terina s liškami a sušenými švestkami servírovaná s omáčkou cumberland.
Zweigeltrebe 2000 jakostní „Znovín Gallery“
Cabernet Sauvignon 2006 výběr z hroznů rosé „Znovín Gallery“
USA - GRILOVANÉ TYGŘÍ KREVETY Podávané se sýrovým a curry dipem a sladkokyselou borůvkovou omáčkou.
Sauvignon 2006 pozdní sběr „Znovín Gallery“
Sauvignon 2006 výběr z hroznů
Thajsko - SLADKÉ KUŘE NA MEDU Nugety z kuřecích prsíček marinované v medu a bílém víně, pečené do křupava na pánvi s citronellou a svěží cibulkou, podávané na domácích šafránových nudlích.
Muškát Ottonel 2006 moravské zemské „Malý vinař“
André 2002 jakostní „Znovín Gallery“
Argentina - ROŽNĚNÝ HOVĚZÍ MEČ Ze svíčkové z plemenného býčka, servírované se salsou a koriandrovou omáčkou.
Syrah 2003 moravské zemské „Malý vinař“
Frankovka 2002 jakostní „Malý vinař“
Itálie - RÝŽOVÝ NÁKYP Domácí nákyp plněný křížalami z hrušek a maraschino na mascarpone krému s mátou a malinové coulis.
Pálava 2006 moravské zemské „Malý vinař“
A to ještě není všechno! Santa po desáté hodině večerní servíroval ve vánočně vyzdobeném nočním bazénu osvětleném pouze svitem svíček skvělé sekty kvašené v láhvi v doprovodu drobných, ale vzrušujících soust.
TUŇÁKOVÉ KANAPKY Znovín Classic Brut
KANAPKY S LOSOSOVÝM KAVIÁREM Znovín de Lux Brut
KANAPKY S UZENÝM LOSOSEM Znovín de Lux Claret
BROSKEV S KUŘECÍM SALÁTEM Znovín Classic Demi-červený
Poté si všichni ještě užili relaxaci v bazénu, vířivce či parní kabině.
Zaujala Vás Zážitková gastronomie? Přijeďte se podívat na některou z akcí v roce 2008!
![]() ![]() |