MENU 3 - Prémiové

















Menu složené z nejnovějších receptů, které jsou uveřejněny ve Třetí knize o kráse snoubení vín a pokrmů. Ochutnejte moderní gastronomii z receptáře Branko Černého v provedení šéfkuchaře hotelu Raimunda Truhláře.


Menu je snoubeno s 12 speciálně vybranými prestižními moravskými víny. Vína vybíráme z produkce špičkových moravských vinařství, která se pravidelně umísťují na předních místech významných soutěží vín, zejména pak největšího vinařského projektu v ČR - KRÁL VÍN České republiky


KRÁLOVSKÁ POMAZÁNKA
z bylinek, čerstvých sýrů, grapefruitu a uzeného lososa, podávaná s čerstvou bagetou

VYKULENÉ KOULE.
Kuličky z pečené krůty na pečených jablkách s brusinkovou marmeládou—zdobné a taky chutné.

LUKULOVY PAPRIKY.
V každé porci dvě tenkostěnné papriky plněné sýry Brie a Soigon (každá jiným), v kombinaci se sušenými brusinkami, hrozinkami a mandlemi, podáváno s bruscetou.

JEHNĚČÍ KULIČKY.
Kuličky z jehněčího mletého masa a čerstvých bylinek podávané na tortile s pikantní omáčkou.

SRNČÍ POCHOUTKA.
Srnčí kýta, domácí uzené, pečená kořenová zelenina ve smetanovém hávu s bramborovými knedlíčky.

POMERANČOVÝ KOLÁČ S LESNÍM OVOCEM.
Velmi vláčný a velmi chutný koláč na závěr vašeho menu.



Délka cca 2 hod. Porce vína 0,05 l od každého vzorku, porce jídel 70 – 100 g v každé součásti menu. Program je kalkulován pro nejméně 14 osob. Při menším počtu žádejte individuální kalkulaci.

Cena za celý gastronomický program včetně konzumace vín činí 1 299 Kč za osobu. Při současné objednávce ubytování v hotelu Happy Star činí cena za celý program a ubytování 1 osoby v dvoulůžkovém pokoji na 1 noc spolu se snídaní 2 049Kč.

Objednávejte na e-mailu: branko.cerny@vinnysklep.cz nebo tel. 608 13 10 13.

Aktuální novinky 
Vinum Juvenale 2010

podívejte se na velkou reportáž ze slavnostního večera...


k vínu patří sýr
  
Hlavní stránka | Autoři | Kontakty| RSS