MENU 1 - To nejlepší ze zážitkové gastronomie

















Ochutnejte nejoblíbenější pokrmy uplynulých čtyř let, sestavené do skutečně speciálního pětichodového menu. Recepty najdete ve všech knihách o kráse snoubení vín a pokrmů.


Menu je snoubeno s 10 speciálně vybranými prestižními moravskými víny. Vína vybíráme z produkce špičkových moravských vinařství, která se pravidelně umísťují na předních místech významných soutěží vín, zejména pak největšího vinařského projektu v ČR - KRÁL VÍN České republiky


KACHNÍ PRSÍČKA V KARAMELOVO-VINNÉ OMÁČCE
Kachní prsíčka ve zlatavé krustě zakomponované do výrazné omáčky, podávaná s čerstvou zeleninou

KRŮTÍ ROLÁDA SE ŠPENÁTOVÝM KRÉMEM
Krůta 100 x jinak? Nikoliv. 101. řešení pro gurmány. Vynikající, chutné a zdobné.

MANDLOVÉ PANENKY
Vepřová panenka pečená v celku s mandlovou nádivkou podávaná s brusinkovou omáčkou a šťouchanými brambory.

SRNČÍ HŘBET PO STAROČESKU.
Zcela nedostižná kombinace pečeného křehkého srnce s domácí slaninou ve smetanovo-vinné omáčce s brusinkami a pečenou kořenovou zeleninou. Podáváme s domácími špekovými knedlíky.

HRUŠKOVÝ ZÁVIN SE SKOŘICOVOU OMÁČKOU
Listový závin netradičně naplněný dušenými hruškami, brusinkami a mandlemi, přelitý skořicovo-vanilkovou omáčkou.


Délka cca 2 hod. Porce vína 0,05 l od každého vzorku, porce jídel 70 – 100 g v každé součásti menu. Program je kalkulován pro nejméně 14 osob. Při menším počtu žádejte individuální kalkulaci.

Cena za celý gastronomický program včetně konzumace vín činí 1 349 Kč za osobu. Při současné objednávce ubytování v hotelu Happy Star činí cena za celý program a ubytování 1 osoby v dvoulůžkovém pokoji na 1 noc spolu se snídaní 2 099Kč.


Objednávejte na e-mailu: branko.cerny@vinnysklep.cz nebo tel. 608 13 10 13.

Aktuální novinky 
Snoubení vín a pokrmů v Táboře

25. 3. v rámci Táborského festivalu vína speciální šestichodové menu dvanáct degustačních vzorků vín od předních českých a moravských vinařů ...


časopis, se kterým máte náskok
  
Hlavní stránka | Autoři | Kontakty| RSS