Jehněčí hody v hotelu Vinum Coeli
 

První sobota po Velikonočním pondělí byla v hotelu Vinum Coeli věnována jehněčím hodům a zejména jejich hlavnímu bodu - Kuchařskému souboji. Šéfkkuchař hotelu Josef Dufek osobně připravil předkrmové mísy, na kterých nadšení hosté našli jehněčí kotletku, jarní špenátovou nádivku s uzeným a skvělou kuřecí galantinu. Kuchařský souboj čtyř kmenových kuchařů hotelu měl jednoduchá pravidla - každý z nich připravil svůj nejlepší jehněčí recept. Kuchaři si také sami odprezentovali u svých stolků své pokrmy. Postupně jsme ochutnali klasické domácí jehně na rožni, tradiční dušené jehněčí s kuskusem i moderní recepty - jehněčí s meruňkami aa bramborovými nočky a jehněčí kýtu na hruškách s pečenými rozmarýnovými brambory. Dezert přišel z receptáře Branko Černého - mátové palačinky s višňovým dipem. Branko Černý se po celý večer staral o pitný režim, na vinném stole prezentoval více než 50 prestižních moravských a českých vín. K příjemné pohodě přispěla i cimbálová muzika Kasanica

 prohlédněte si fotoreportáž
 
 
Aktuální novinky 
Vinum Juvenale 2010

podívejte se na velkou reportáž ze slavnostního večera...


Moderně vybavený hotel plný luxusu uprostřed viničních tratí
  
Hlavní stránka | Autoři | Kontakty| RSS