MENU 6 - Lukulské hody
Ochutnejte zcela nové pokrmy vycházející z nejlepších tradic staré moravské kuchyně a moderních prvků velmi oblíbené lehké kuchyně středomořské.
Menu je snoubeno s 12 speciálně vybranými prestižními moravskými víny. Vína vybíráme z produkce špičkových moravských vinařství, která se pravidelně umísťují na předních místech významných soutěží vín, zejména pak největšího vinařského projektu v ČR - KRÁL VÍN České republiky
RŮŽOVÝ ROASTBEEF PODÁVANÝ S BYLINKOVOU A BRUSINKOVOU OMÁČKOU
Svěží, křehké a šťavnaté hovězí maso s jemnými omáčkami.
KACHNÍ PRSA NA KARAMELU A VÍNĚ, PODÁVANÁ NA ŠPECLÍCH
Nejjemnější část kachny připravená krátkou tepelnou úpravou se sladkou jemně navinulou šťávou.
ŠPENÁTOVÝ KRÉM
Moderní krémová polévka s jemným toastem
PEČENÉ BYLINKOVÉ KRÁLIČÍ STEHNO SE SELSKOU NÁDIVKOU, ČERSTVÝM ŠPENÁTEM A VAŘENÝMI BRAMBORY
Návrat ke kořenům české a moravské gastronomie. Králík z malé farmy, domácí špek a velmi dlouhé pečení při nízké teplotě …
VEPŘOVÁ PANENKA VE SLANINOVÉM KABÁTKU, S KARAMELIZOVANOU CIBULKOU, PODÁVANÁ S PEČENÝMI BRAMBORY
Křupavá slanina, růžové šťavnaté maso a velmi zajímavé karamelizované cibulky na černém pivu.
PALAČINKY S TVAROHEM, PEČENÝMI HRUŠKAMI A VLAŠSKÝMI OŘECHY
Jemné palačinky s velmi překvapivou náplní asociují návštěvu v chaloupce u babičky.
Délka cca 2 hod. Porce vína 0,05 l od každého vzorku, porce jídel 70 – 100 g v každé součásti menu. Program je kalkulován pro nejméně 14 osob. Při menším počtu žádejte individuální kalkulaci.
Cena za celý gastronomický program včetně konzumace vín činí 1 199 Kč za osobu. Při současné objednávce ubytování v hotelu Happy Star činí cena za celý program a ubytování 1 osoby v dvoulůžkovém pokoji na 1 noc spolu se snídaní 1 949Kč.
Objednávejte na e-mailu: branko.cerny@vinnysklep.cz nebo tel. 608 13 10 13.