MENU 4 - Grilování na živo

Speciální menu, které lze objednat pouze v sezóně venkovního grilování. Pokrmy se podávají v zahradním altánku, kuchaři vaří na živo přímo před hosty.
Menu je snoubeno s 12 speciálně vybranými prestižními moravskými víny. Vína vybíráme z produkce špičkových moravských vinařství, která se pravidelně umísťují na předních místech významných soutěží vín, zejména pak největšího vinařského projektu v ČR - KRÁL VÍN České republiky
GRILOVANÉ ŽAMPIONY S PESTEM.
Velmi jednoduchá, ale chuťově skvělá kombinace grilovaného žampionu, bazalkového pesta, parmezánu a prosciuta.
VAJÍČKOVÁ JARNÍ STUDENÁ POLÉVKA.
Jogurtová osvěžující polévka s bylinkami, vejci, semínky a opečenou slaninou.
KUŘÁTKA V JETELI.
Kuřecí steaky marinované v šafránovo-jogurtové marinádě, podávané ve špenátové omáčce.
VEPŘOVÁ PANENKA V MEDOVO-HOŘČIČNÉ KRUSTĚ,
podávaná s pikantní hořčičnou omáčkou a pečenou bramborou
JEHNĚČÍ HŘBET V POMERANČOVÉM TÓNU
podávaný s lehkou pomerančovou omáčkou a smetanovými brambory.
PEČENÉ BANÁNY
podávané s medovými mandlemi a mátovým dipem.
Délka cca 2 hod. Porce vína 0,05 l od každého vzorku, porce jídel 70 – 100 g v každé součásti menu. Program je kalkulován pro nejméně 14 osob. Při menším počtu žádejte individuální kalkulaci.
Cena za celý gastronomický program včetně konzumace vín činí 1 299 Kč za osobu. Při současné objednávce ubytování v hotelu Happy Star činí cena za celý program a ubytování 1 osoby v dvoulůžkovém pokoji na 1 noc spolu se snídaní 2 049Kč.
Objednávejte na e-mailu: branko.cerny@vinnysklep.cz nebo tel. 608 13 10 13.