Bílá ryba
Autoři: Ing. Eva Petrová a Dominik Sokol

Vydalo: Geronimo Collection, s.r.o.

„Španělský gastronomický zeměpis – španělské snoubení vín a pokrmů.“
Ing. Eva Petrová je majitelkou společnosti Petrus, s.r.o., dovážející do ČR španělská vína. Její společnost oslaví v letošním roce 10 výročí spolupráce s nejvýznamnějšími španělskými výrobci vín. Jedním z několika pilířů „celoročních oslav“ je i kniha nazvaná Bílá ryba, která patří mezi nejtradičnější španělské pokrmy. Při její tvorbě čerpá autorka z bohatých znalostí Španělska, španělských vín, španělské gastronomie, místních zvyklostí a tradičních i méně tradičních španělských specialit. Cestou za zajímavými pokrmy čtenáře seznámí s místními zvyklostmi, trochou historie, pohledem do krajiny, ale především uvaří a popíše 32 typických hlavních comidas (chodů) a 32 tapas (studených a teplých předkrmů), ale i postres (dezertů). K nim doporučí 64 španělských vín, která jsou k dispozici na českém trhu a s popsanými pokrmy vytvoří nejvhodnější harmonickou kombinaci.


Nabízíme za skvělou cenu 299 Kč


 prohlédněte si knihu 1
 prohlédněte si knihu 2
 prohlédněte si knihu 3
 prohlédněte si knihu 4
 
 
Aktuální novinky 
Snoubení vín a pokrmů v Táboře

25. 3. v rámci Táborského festivalu vína speciální šestichodové menu dvanáct degustačních vzorků vín od předních českých a moravských vinařů ...


Vinum Coeli - Vinařské nebe - Váš ráj na zemi
  
Hlavní stránka | Autoři | Kontakty| RSS