MENU 5 - zvěřinovo-rybí
Ochutnejte zcela nové pokrmy vycházející z nejlepších tradic staré moravské kuchyně a moderních prvků velmi oblíbené lehké kuchyně středomořské.
Menu je snoubeno s 12 speciálně vybranými prestižními moravskými víny. Vína vybíráme z produkce špičkových moravských vinařství, která se pravidelně umísťují na předních místech významných soutěží vín, zejména pak největšího vinařského projektu v ČR - KRÁL VÍN České republiky
KACHNÍ PAŠTIKA PODÁVANÁ NA PEČENÉ HRUŠCE S HRUŠKOVÝMI POVIDLY
Domácí kachní paštika dle starých receptur, podávaná na hrušce pečené ve víně se lžičkou aromatických hruškových povidel.
HOVĚZÍ VÝVAR S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI A JÁTROVÝM KNEDLÍČKEM
Klasický silný hovězí vývar z masa a kostí s velmi jemnými celestinskými nudlemi a výrazným domácím játrovým knedlíčkem.
TĚSTOVINY S GRILOVANOU ZELENINOU A PARMEZÁNEM
Krátký výlet do slunné Itálie – čerstvé těstoviny s balkánskou zeleninou grilovanou s bylinkami na olivovém oleji.
MÁSLOVÁ RYBA NA BRAMBOROVO-ZELENINOVÉM PYRÉ
Nejjemnější ryba – Modrohlav, či chcete-li butterfish, v jemném oparu z másla, olivového oleje a limety, podávaná na máslovém pyré.
ZVĚŘINOVÉ RAGOUT SE ŠPEKOVÝM KNEDLÍKEM
Výlet na lovecké zámečky Rakousko-Uherského panství. Přírodní, naturální chuť zvěřiny a kořené zeleniny kombinovaná s luxusními špekovými knedlíky.
LÍVANCE S LESNÍM OVOCEM A ZAKYSANOU SMETANOU
Klasické kynuté čerstvě usmažené lívance s pikantním ovocem a krémovou smetanou
Délka cca 2 hod. Porce vína 0,05 l od každého vzorku, porce jídel 70 – 100 g v každé součásti menu. Program je kalkulován pro nejméně 14 osob. Při menším počtu žádejte individuální kalkulaci.
Cena za celý gastronomický program včetně konzumace vín činí 1 099 Kč za osobu. Při současné objednávce ubytování v hotelu Happy Star činí cena za celý program a ubytování 1 osoby v dvoulůžkovém pokoji na 1 noc spolu se snídaní 1 849Kč.
Objednávejte na e-mailu: branko.cerny@vinnysklep.cz nebo tel. 608 13 10 13.