Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

publicista

Branko Černý od roku 2003 přispíval do časopisu Sommelier jako stálý autor, nyní spolupráce pokračuje ve volné formě.
V roce 2003 se stal i odborným spolupracovníkem pořadu Tescoma Prima vařečka.
V ročníku 2005 byla navázána více než roční spolupráce s redakcí časopisu Panel Plus, ve kterém Branko Černý vytvářel gastronomickou rubriku.
V začátku roku 2007 zahájil spolupráci s podnikatelským časopisem Profit, kde vytíženým podnikatelům nabízel aktivní odpočinek s vínem a gastronomií.
V druhé polovině roku 2007 se stává stálým autorem časopisu Víno&styl.
Od roku 2008 je stálým autorem časopisu Profi revue Gastro&Hotel.
Od roku 2008 vychází jeho odborné články i v časopise Beverage&Gastro.
V roce 2010 začal vést rubriku o víně ve společenském titulu Xantypa.
V roce 2013 se stává členem redakční rady časopisu Wine&Life Magazine.
Pro rok 2010 vytvořil stolní Vinařský kalendář s obecnými vinařskými tématy, pro rok 2011 představil vinařské podoblasti a obce a v letech 2012 a představil jednotlivé vinaře.
Odborné články a recepty však můžete najít i v celé řadě dalších tirulů - deníků i časopúisů.

 

K dobrým vínům patří i elegantní šperky

Aktuality

Fulltextové vyhledání