Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Aprílová párty v růžovém

Restaurace Amandé hustopečského hotelu Amandé (tevprve nedávno se takto přejmenoval z Centro) se první dubnovou sobotu proměnila v růžový ráj. Všichni návštěvníci přišli v růžovém, podávala se růžová vína a i některé pokrmy na skvělém rautu zářily růžovými odstíny.

Aprílová párty byla prvním, ale zdaleka ne posledním místem, kde se může veřejnost seznámit s umem českých a moravských vinařů v růžovém tónu. K premiérám patří exkluzivita a o tu se dokonale postaral šéfkuchař restaurace Amandé Vilém Harašta, který připravil skutečně vymazlený raut, na kterém nechyběly oblímbené tatary z hovězího i lososa, růžový roastbeef, křehký modrohlav či pikantní soté ze šneků.

Dalším z exkluzivních prvků této párty je osobn účast některých hodnotitelů, kteří následně diskutují s odborně zdatnými či jen zvídavými návštěvníky o kvalitě a struktuře jednotlivých vzorků.

Velmi příjemný večer dotvářela oldies diskotéka, takže zcela zaplněná restaurace mohla do pozdních nočních hodin snoubit to nejlepší s nejlepším a skvělou zábavou. Zkrátka růžová párty, jak má být.

Velmi očekávaným bodem programu je soutěž o nejrůžovější pár, jejíž vítězové dostali karton francouzského růžového sektu z TEMPLÁŘSKÝCH SKLEPŮ a degustační skleničky z CRYSTALEXU a také dárkové vouchery z hotelu AMANDÉ

Více obrázků

Král sýrů a Král vín - co lepšího může být...

Aktuality

Fulltextové vyhledání