Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Apríl párty v růžovém

Restaurace Amandé hustopečského hotelu Centro se večer 1.dubna proměnila v růžový ráj. Všichni návštěvníci přišli v růžovém, podávala se růžová vína a i některé pokrmy na skvělém rautu zářily růžovými odstíny.

Aprílová párty byla prvním, ale zdaleka ne posledním místem, kde se může veřejnost seznámit s umem českých a moravských vinařů v růžovém tónu. K premiérám patří exkluzivita a o tu se dokonale postaral šéfkuchař restaurace Amandé Vilém Harašta, který připravil skutečně vymazlený raut, na kterém nechyběly oblímbené tatary z hovězího i lososa, růžový roastbeef, křehký modrohlav či pikantní soté ze šneků.

Velmi příjemný večer dotvářela oldies diskotéka, takže zcela zaplněná restaurace mohla do pozdních nočních hodin snoubit to nejlepší s nejlepším a skvělou zábavou. Zkrátka apríl, jak má být.

Podívejte se do kalendáře a najděte si akci nejblíž vašemu bydlišti!

Více obrázků

časopis, se kterým máte náskok

Aktuality

Fulltextové vyhledání