Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Snoubení na Táborském festivalu vína

Tradičním hostem nejdelšího vinařského festivalu v ČR je Branko Černý, který snoubí vybrané pokrmy ke špičkovým vínům nejlepších vinařů loňského KRÁLE VÍN České republiky.

V hotelu Palcát ochutnali hosté následující menu:

Vinařství Vajbar Frankovka rosé 2016 Frizzante


Paštika ze šneků s pečeným listovým těstem

BMVinařství Tramín červený 2015 výběr z hroznů 


Rodinné vinařství Vican Ryzlink vlašský 2015 pozdní sběr

Mlýnek Ryzlink rýnský 2015 pozdní sběr


Jemný bramborový krém s dušeným zelím a houbovým chipsem

Vinařství Vladimír Tetur Sauvignon 2015 pozdní sběr


Vinařství Volařík Veltlínské zelené 2015 pozdní sběr

Templářské sklepy Chardonnay 2013 pozdní sběr


Kančí kýta se šípkovou omáčkou a malým žemlovým knedlíkem

Ilias Pinot Noir 2015 pozdní sběr


Vinice svaté Kláry Rulandské modré 2012 výběr z hroznů barrique


Galantýna z kachny s pyré z červeného zelí a smaženým škubánkem

Vinařství Fučík Dornfelder 2015 pozdní sběr


AMPELOS, ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ ZNOJMO Ryzlink rýnský 2015 pozdní sběr 


Jablečný koláč s domácí skořicovo-vanilkovou zmrzlinou

ZD Němčičky Svatovavřinecké Blanc de noir 2015

Více obrázků

NEJRŮŽOVĚJŠÍ DEN V ROCE

Fulltextové vyhledání