Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Konference HORECA

Redakce časopisu pro profesionály v hotelnictví a gastronomii Gastro&Hotel, profi revue, společnost Incheba a společnost 100proGastro pořádali „hvězdně“ obsazenou odbornou konferenci, jejímž hlavním tématem je kvalita v segmentu HORECA. Konference byla doprovodným program veletrhu Holiday World a Top Gastro&Hotel 2018. Na konferenci vystoupila řada významných osobností ze světa hotelnictví a gastronomie.

Jsme moc rádi, že vedle přednášek na ožehavá témata GDPR či pracovní trh, vedle držitele Michelina Radka Kašpárka či ředitelů velkých hotelových korporací, mohla zaznít i přednáška na téma: Proč má nabízet česká restaurace česká vína, v podání spoluautora projektu KRÁL VÍN České republiky Branko Černého. Zároveň si přítomní ředitelé a manažeři mohli ochutnat výběr českých a moravských vín.

Více obrázků

inzerujte na pravém místě

Fulltextové vyhledání