Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Den v růžovém Ostrava

Skvělý ostravský šéfkuchař Otto Kokoszynski připravil velmi lákavé menu na Den v růžovém, který se koná 29. 4. v Clarion Congress Hotel Ostrava. Sbíhají se vám sliny? Vstupenky můžete kupovat již nyní.

Mini předkrmy

IMG_2816

Slaný cheesecake s pistáciemi

IMG_2844

Grilovaný zelený chřest

IMG_2831

Losos zauzený višňovým dřívím

Hlavní degustační chody

IMG_2864

Kuřecí bouquet  s bramborovým dauphiné

IMG_2848

Vepřová líčka s kompotem z kořenové zeleniny

IMG_2872

Entrecote Two-time s kávou a mangem

Dezerty

IMG_2776

Kokosová panna cotta

IMG_2793

Čokoládový dezert  s levandulí

IMG_2799

Karamelová pěna

časopis, se kterým máte náskok

Fulltextové vyhledání